FOREDRAG​

Gennem de sidste ca. 30 år har jeg, meget som rejseleder men også individuelt, rejst i store dele af verden, hvilker har givet mig en stor indsigt i mange forskellige landes historie, kultur, religion, m. m., og da jeg samtidig er en ivrig fotograf har jeg fået et stort materiale af billeder, som jeg omsætter til foredrag.

Mit koncept er at bruge fotografiet som udgangspunkt for at fortælle om kultur, historie, natur, arkitektur, religionen samt politik m. m. og så krydrer det hele med egne oplevelser, autentisk musik og evt. nogle digte.​

Hvert foredrag varer ca. 2 timer inkl. en pause på 20 minutter og jeg har selv det hele med: computer, projektor, højttalere og mikrofonanlæg og jeg stiller selv det hele op inden foredraget. Det eneste I skal sørge for er et lærred og strøm, og jeg skal kunne komme ind i lokalet 1½ time før arrangementet.

Min primære målgruppe er biblioteker og kulturhuse, men jeg holder også gerne foredrag for folkeoplysende organisationer og foreninger. 

​Min pris for et foredrag er normalt 3.000 kr. (inkl. moms) + transport (2 kr. pr. km). Ved køb af flere foredrag kan en reduceret pris aftales.

Har i mine mange år i rejsebranchen også været en del beskæftiget med produktion af rejser og kan derfor i forbindelse med foredrag tilbyde at arrangere kulturrejser hvis der er interesse for det.

Kontakt på tel: 2442 0884 eller mail: info@photopoint.dk

Arbejder p.t. på opsætningen

​VI TAGER IKKE BILLEDER – VI SKABER BILLEDER